Понад півмільйона гривень донараховано за втручання у лічильники

Новини компанії

За втручання у лічильний механізм лічильника газу, кілька мешканців Голопристанського району отримали донарахування за спожитий прихованими заходами природний газ (крадіжка) у загальній сумі 564 тис грн.

За інші порушення, п’ятьом споживачам донараховано близько 60 тис. грн.

Несанкціоноване відновлення газопостачання, втручання у газову систему, у лічильну систему механізмів обліку газу, зриви пломб – завжди призводять до значних сум нарахування порушникам за вчинені дії.

Супротив діям працівників АТ Херсонгаз або навмисне недопущення до газової системи тільки погіршують становище потенційного крадія та примушують вдаватися до крайніх дій, як то механічне від’єднання на підземному газопроводі.

Відповідно до гл. 7 розділу VI Кодексу ГРМ в разі свідомого недопуску або відмови у наданні доступу працівникам АТ Херсонгаз, споживачу припиняється розподіл газу, в тому числі механічним способом.

В разі наявності інформації про крадіжки газу, просимо звертатися на телефон служби безпеки підприємства 35-47-87, повідомлення про крадіжки газу на вайбер 050 315 64 72 ( фото або відео).

Анонімність та винагорода за підтверджену інформацію про несанкціоноване споживання газу – гарантується.