За втручання у роботу лічильників газу порушникам донараховано більше 200 ти грн

Новини компанії

За втручання в роботу механізму лічильників газу, порушники з м. Херсону, смт Чорнобаївка та Антонівка, за тиждень , отримали розрахунки за вчинені порушення на загальну суму 205,56 тис. грн. Наразі даним споживачам припинено розподіл газу.

Нагадуємо усім споживачам природного газу про неприпустимість втручання в роботу вимірювальної техніки, а також свідомого недопуску або відмови у наданні доступу працівникам АТ Херсонгаз. У таких випадках відповідно до гл. 7 розділу VI Кодексу ГРМ споживачу припиняється розподіл газу, в тому числі механічним способом, із наступним розрахунком завданих збитків.

В разі неможливості сплачувати за спожитий газ у повному обсязі, споживачам слід зменшити або припинити його споживання, з метою недопущення значних донарахувань за порушення, доведення до судової справи із виплатою усіх судових зборів та податків або відчуження майна у виконавчому впровадженні.

Якщо у вас у наявності інформація про крадіжку газу або інші порушення (втручання у роботу газової системи, незаконне відновлення газопостачання, втручання у роботу приладів газу або його обліку), просимо звертатися на телефон служби безпеки підприємства 35-47-87, повідомлення про крадіжки газу на вайбер 050 315 64 72 ( фото або відео).

Анонімність та винагорода за підтверджену інформацію про несанкціоноване споживання газу – гарантується.