За тиждень накрали газу на майже 400 тис грн

Новини компанії

За фактами незаконного приєднання до газової системи в обхід вузлу обліку газу, прихованими заходами, мешканцям Херсонщини з смт Велика Олександрівка, м. Гола пристань та Херсон виставлені рахунки на майже 400 тис грн.

Намагаючись зекономити, власники приміщень здійснювали втручання у газопровід, зривали пломби, а у підсумку – мають сплатити значні суми за незаконно спожитий газ.

АТ Херсонгаз, вкотре нагадує тим, хто у майбутньому “планує економити” та не допускати працівників підприємства до обстеження газової системи, що на підприємстві є високотехнологічне обладнання для виявлення найдрібніших витоків газу, пошкодження ізоляції та виявлення точки несанкціонованих підключень до мережі або втручання в обладнання з метою крадіжки.

Відповідно до гл. 7 розділу VI Кодексу ГРМ в разі свідомого недопуску або відмови у наданні доступу працівникам АТ Херсонгаз, споживачу припиняється розподіл газу, в тому числі механічним способом.

В разі наявності інформації про крадіжки газу, просимо звертатися на телефон служби безпеки підприємства 35-47-87, повідомлення про крадіжки газу на вайбер 050 315 64 72 ( фото або відео).

Анонімність та винагорода за підтверджену інформацію про несанкціоноване споживання газу – гарантується.