За вчинені порушення донараховано понад 20 тис м куб природного газу

Новини компанії

За минулий тиждень за втручання в роботу лічильника, його пошкодження або навмисну зупинку, самовільну установку газових приладів, порушникам з м. Херсону, Каховки, Чаплинського та Верхньорогачицького районів донараховано 21 262 м куб необлікованого природного газу.
Нагадуємо, що “зекономити” газ через втручання у роботу газового лічильника або підробку/пошкодження пломб коштуватиме власнику будівлі від 30 до 100 тис грн відшкодування завданих збитків.
У будь якому випадку, відшкодовувати збитки буде власник будівлі, виправдовування що, це зробили до нього родичі або квартиранти, не знімає відповідальності з власника приміщення, а затягування вирішення питання, або уникання від спілкування із представниками газової служби призведе до судового позову та арешту майна, що збільшить суму відкошування збитків майже наполовину.
Шановні споживачі природного газу, “економити” газ незаконними способами – дуже дорого, дешевше споживати стільки газу, за скільки споживач має змогу сплатити та своєчасно надавати реальні показники лічильника, не втручаючись у його роботу.
За повідомлення про крадіжку газу, втручання в роботу лічильника, підробку пломб та інші порушення АТ Херсонгаз гарантує анонімність та винагороду. Служба безпеки підприємства 35-47-88, 0504947355.