Підвищення ціни на газ нічого не змінило, газівники Херсонщини залишаються зі “старим” тарифом

Новини компанії

Підвищення ціни на газ нічого не змінило, газівники Херсонщини залишаються зі “старим” тарифом

Із підвищенням ціни на енергоносії з 01.11.18 (зокрема мова йде про газ) автоматично підвищилися ціни не тільки на продукти харчування, а й на паливно-мастильні суміші, обладнання та комплектуючи, і тільки тариф, а відповідно, і заробітна плата працівників газової кампанії Херсонгаз залишилася сталою, адже тариф на транспортування досі не переглянуто.

Отримуючи 60 копійок за транспортування 1м кубічного газу, вартістю 8,55 грн, важко утримувати мережі в активному робочому стані та залучати фахівців.

Херсонгаз, який часто-густо звинувачують у монополії, потрапив саме під дію такої монополії від НАК “Нафтогаз”, який залишив за собою прибуток від тарифу у розмірі 88%. АТ Херсонгаз не отримало нічого, бо тариф залишився незмінним з 2016 року.

Намагаючись безперебійно та якісно надавати послуги підприємство не може забезпечувати 100% обслуговування газової системи, надто зимовий період.

Крім того, працівники Херсонгазу теж є споживачами природного газу, які сумлінно сплачують за його використання, навіть з такими мізерними заробітними платами.