До уваги споживачів природного газу — остерігайтеся шахраїв!

Новини компанії

Протягом травня поточного року виявлено понад 10 фактів шахрайський дій з боку представників організацій та юридичних осіб, ФОП, ПП та ін, які, вводячи в оману замовника, не виконують у повному обсязі чи взагалі не виконують обіцяні роботи у сфері будівництва/реконструкції/заміни газових об’єктів тощо при цьому стягуючи із замовника чималі кошти готівкою без жодних документів.
Надалі, замовник, вже сплативши кошти за якісь роботи, змушений знову розпочинати роботи, або правильно оформлювати/переоформлювати документацію, отримувати дозволи та ін.
Шановні споживачі природного газу, АТ Херсонгаз проводить усі роботи виключно через укладання договорів, надання актів-прийняття про виконані послуги та здійснює усі оплати через банківські установи.
Усі працівники товариства мають посвідчення, які зобов’язані пред’явити, перебуваючи на будь-якому об’єкті. Якщо у вас виникають сумніви щодо достовірності документів, перевірити працівника можна за телефоном 32-76-28.
Офіційно повідомляємо – АТ Херсонгаз не співпрацює з жодною підрядною організацією чи юридичною приватною особою.
Якщо вам відомі факти про те, що будь-яка особа представляється працівником АТ Херсонгаз та пропонує здійснити ті чи інші роботи, або вказує,що співпрацює з товариством на договірних засадах, будь ласка повідомте про це службу безпеки АТ Херсонгаз 050 494 92 23.