До уваги мешканців смт Станіслав!

Новини компанії

З 23 липня по вашому населеному пункту проводяться пускові роботи після проведення опресування (перевірка газопроводів на цілісніть, ліквідація надземних та підземних витоків газу) системи газопостачання середнього тиску по населеному пункту для підготовки до опалювального періоду та забезпечення безперебійного розподілу природного газу.
Станом на 30.07.20 у більшості домоволодінь газопостачання вже відновлено і роботи не припиняються навіть у вихідні дні та у неробочий час.
Разом з тим, через падіння тиску на розподільчому газопроводу (негерметичність через підземні витоки або можливі крадіжки газу) тимчасово неможливо відновити газопостачання за наступними вулицями: пров. Аптечний, Шкільний, вул. Базарна, Вінницька, Карпоухова, Комунальна, Лиманська, Робоча, Таврійська, Ювілейна.

Також повідомляємо, що протягом виконання робіт у смт Станіслав виявлено 3 факти незаконної установки приладів, 2 врізки у газопровід в обхід лічильника газу, складено 14 актів про порушення в системі газопостачання та порушення правил безпеки систем газопостачання.