Офіційний коментар АТ Херсонгаз щодо пуску АТ Херсонська ТЕЦ

Головні події

АТ Херсонгаз дякує усім, хто не залишився байдужим у питанні початку опалювального сезону в обласному центрі.

Особливо активну участь у вирішенні питання заборгованості АТ Херсонська ТЕЦ перед АТ Херсонгаз прийняв голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв, який ще з липня підняв питання сталого опалювального сезону в м Херсон до рівня Кабінету Міністрів України та особисто Прем’єр-Міністра України. Завдяки цьому до вирішення питання початку опалювального сезону долучилися також Народні депутати України і депутати Херсонської міської ради.

Не дивлячись на те, що на сьогодні так і не знайдено економічного вирішення питання заборгованості Херсонської ТЕЦ перед АТ Херсонгаз, враховуючи важливість своєчасної подачі тепла в оселі херсонців, підтримки державних заходів, спрямованих для запобігання розповсюдження захворювання на коронавірус COVID-19, Херсонська обласна державна адміністрація, АТ «Херсонгаз» та Херсонська ТЕЦ домовились про необхідність негайної подачі газу на котельні теплопостачального підприємства для початку опалювального сезону.

АТ Херсонгаз сподівається, що всі учасники переговорного процесу і у подальшому прийматимуть активну участь у вирішенні питання погашення заборгованості для сталого проведення поточного опалювального сезону.