Товариство Херсонгаз виконало понад 3,5 тис відновлювальних робіт на території Херсонської міської територіальної громади

Новини компанії

З моменту  деокупації   Херсонської  області товариством  Херсонгаз    усунуто   3 533  масштабних пошкоджень на   території  Херсонської міської   територіальної громади  (м. Херсон  та  8 приміських населених  пунктів). Відновлено  газопостачання  до понад 30 тис  домівок.

 Через щоденні і обстріли м. Херсона  кожного дня страждає газова мережа, і фахівці АТ Херсонгаз щоденно проводять ремонтні та технічні роботи з підтримки роботи  газових мереж.

Завдяки цій роботі на території Херсонської міської територіальної громади усі 9 газифікованих населених пункти мають стабільне газопостачання.

Товариство працює цілодобово над підтримкою   в робочому стані  мережі, тому  понад 126 тис побутових споживачів громади сьогодні  безперебійно отримують  послугу.

Вся   ця робота  потребує значних матеріальних та трудових ресурсів. Усі ремонтні та відновлювальні роботи, закупівля обладнання і матеріалів та утримання працівників проводяться виключно за кошти тарифу з розподілу природного газу.

На сьогодні   надходження  коштів  за послугу   розподілу природного газу від споживачів Херсонщини    не перевищує  20 %, тому АТ Херсонгаз просить підтримати роботу товариства, сплативши за послуги розподілу газу.