Повністю відновлено розподіл газу до усіх газифікованих населених пунктів Високопільської територіальної громади Бериславського району

Новини компанії

АТ Херсонгаз завершено відновлювальні роботи на підвідних газопроводах та відновлено розподіл газу до усіх 16 населених пунктах Високопільської територіальної громади Бериславського району.

Пусковим роботам передувала величезна підготовка та героїчна праця газовиків, адже в цьому районі були наймасшабніші руйнування газових мереж та найбільш заміновані території, де прокладено підземні газопроводи, у багатьох випадках пошкодження становили 100%.

АТ Херсонгаз висловлює щиру подяку за надання гуманітарної допомоги (матеріали, паливо, робоча сила, спеціалізована техніка, обладнання, транспорт) Херсонській обласній військовій адміністрації, Високопільській районній військовій адміністрації, Червоному Хресту України, ПрАТ Гадячгаз, ПрАТ Кременчукгаз, ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», ПП Сарана, МКП Херсонський водоканал.

На сьогодні усунуто понад 16 тисяч пошкоджень газової мережі, відновлено розподіл газу до понад 3000 об’єктів споживання. Роботи тривають і надалі.

Усі роботи із відновлення, пускові та налагоджувальні роботи було проведено виключно за рахунок коштів з тарифу за розподіл природного газу.

Хоча на сьогодні рівень оплат населення за послугу розподілу природного газу залишається дуже низьким, АТ Херсонгаз продовжує проводити ремонтні роботи та здійснює технічне обслуговування мереж підтримуючи стабільне та безаварійне надання життєво необхідної послуги на звільненій Херсонщині.