За січень борг споживачів за розподіл природного газу збільшився на майже 4 млн грн

Новини компанії

Акціонерне товариство Херсонгаз щодня забезпечує 152 тис. споживачів на деокупованій території Херсонщини стабільним розподілом газу, не дивлячись на надскладну безпекову ситуацію регіоні та постійні обстріли.

Щоденно товариство відновлює пошкоджені газові мережі. Така робота потребує великої кількості ресурсів: паливо, витратні матеріали, техніка тощо.

Усі ремонтні роботи, утримання працівників та процеси обслуговування газової мережі на деокупованій Херсонщині проводяться виключно за рахунок коштів, які надходять від оплат споживачів за послугу розподілу природного газу.

Заборгованість населення (деокуповані території) за послугу розподілу природного газу на 01.02.2024 перевищила 186 млн гривень, у порівнянні, з 01.01.24 – вона збільшилася на 4 млн. гривень.

Загальна кількість боржників складає понад 127 тис, з них майже 50 тис мають заборгованість до 1000 грн, решта – мають заборгованість від 1 до 5 ти с грн та більше.

Нагадуємо, що в разі необхідності проведення перерахунку (якщо є помісячні показники газового лічильника за певний період), або за наявності підтверджуючих документів про пошкодження житла, просимо звертатися до АТ Херсонгаз.

Для власної безпеки, КАТЕГОРИЧНО просимо споживачів НЕ відвідувати товариство особисто.

Усі питання  щодо розподілу природного газу, вирішуються виключно через віддалені способи спілкування. Усі можливі варіанти знаходяться за посиланням

Для подальшого забезпечення сталого газопостачання та можливості оперативно ліквідовувати наслідки пошкоджень після щоденних обстрілів, Херсонгаз звертається до усіх споживачів із закликом сплачувати за послугу розподілу природного газу та розпочати погашення заборгованості.