Опалювальний сезон на Херсонщині пройшов без критичних пошкоджень – АТ Херсонгаз

Новини компанії

Не дивлячись на щоденні обстріли та значні руйнації газової мережі, опалювальний сезон на території деокупованої Херсонщини пройшов без критичних пошкоджень.

Адже фахівці АТ Херсонгаз цілодобово працюють над підтримкою робочого стану мережі та своєчасним оперативним усуненням пошкоджень, при цьому дуже часто маючи мінімальні можливості та необхідне обладнання.

Протягом опалювального періоду товариством відпрацьовано понад 600 аварійних викликів, під час яких локалізовано майже 2000 пошкоджень: ліквідація наслідків обстрілів, оперативний ремонт, усунення витоків на мережах.

Завдяки оперативному реагуванню на «виклики війни» вдалося уникнути масштабних пошкоджень, які б могли надовго залишити споживачів без газопостачання.

Акціонерне товариство Херсонгаз щиро дякує усім споживачам, які сплачують за послугу розподілу природного газу, та нагадує, що усі роботи з ремонту та відновлення газових мереж проводяться виключно за кошти тарифу, які сплачують споживачі.

Від рівня оплат за послугу розподілу природного газу напряму залежить швидкість та можливість виконання ремонтних робіт на газових мережах області.

Нагадуємо, що усі питання по стану рахунку, оплатам та нарахуванням, споживачі можуть вирішити у зручний для себе час через віддалені способи спілкування: https://gaz.kherson.ua/?p=6044