Шановні споживачі природного газу, АТ Херсонгаз надає роз’яснення про зміни з 01.12.2020 у зв’язку із зміною постачальника природного газу

Головні події

Шановні споживачі природного газу, АТ Херсонгаз надає роз’яснення про зміни з 01.12.2020 у зв’язку із зміною постачальника природного газу

У зв’язку із численними запитами інформуємо вас про те, що з 01.07.2015 АТ Херсонгаз не є постачальником природного газу.

Товариство Херсонгаз, які і раніше займається транспортуванням природного газу по газовим трубопроводам та обслуговуванням газових мереж області і споруд на них (ГРП, ШРП, газові колодязі тощо) та отримує за це оплату у вигляді тарифу на розподіл (оплата за трубу) від споживачів.

Також, як і раніше АТ Херсонгаз займається обліком спожитого газу, тобто щомісяця отримує та узагальнює показники лічильників газу усіх споживачів в області для обрахування щомісячного загального обсягу спожитого газу в Херсонській області.

Тому, шановні споживачі, наголошуємо що, діяльність АТ Херсонгаз не припиняється, оплата за розподіл, прийняття показників спожитого газу, які споживач має в обов’язковому порядку надавати щомісяця з 01 по 05 число, залишаються незмінними.

Номери особових рахунків для споживачів, присвоєні в АТ Херсонгаз з моменту відкриття особового рахунку — залишаються незмінними.

Оскільки з 01.12.2020 ТОВ Херсонрегіонгаз більше не є постачальником для населення в Херсонській області, до 29.01.2020 усі побутові споживачі (населення) мають визначитися із своїм новим постачальником та оформити із ним свої відносини. У кожного постачальника є свої вимоги для підписання угоди із ним.

Для підписання угоди із будь-яким постачальником, кожному споживачу необхідно знати свій ЕІС-код точки комерційного обліку. Ваш ЕІС-код знаходится у вашому особистому кабінеті (вкладинка Мій кабінет), також код можна дізнатися при зверненні до найближчого абонпункту із паспортом власника особового рахунку або переглянути його у вашій заяві- приєднанні до умов договору чи рахунку за спожиті послуги.

Оскільки ЕІС-код є персональними даними – він не може бути названий у телефонному режимі, або особі, яка не є власником особового рахунку.

Також нагадуємо про необхідність повного розрахунку з попереднім постачальником за отримані до 01.12.2020 року послуги за газопостачання.