Увага – аварійний виток газу! м. Таврійськ

Роботи в газорозподільній системі

Під час проведення робіт з технічного обстеження газорозподільної мережі у м. Таврійськ було виявлено витік газу на газопроводі середнього тиску, що потребує негайного усунення.

Мешканцям багатоквартирних житлових будинків вул. Незалежності, буд. 7, 9, вул. Портова, буд 1, вул. І.Франка, буд.10 м. Таврійськ вимушено тимчасово припинено розподіл газу.

Усі ремонтні роботи будуть завершені 21.04.2021 року приблизно до 17:00 за кошти АТ Херсонгаз.
Відповідно до розділу V “Правил безпеки систем газопостачання”, відновлення газопостачання відбуватиметься при забезпеченні 100% доступу працівників АТ “Херсонгаз” до газових приладів у всіх домоволодіннях.

З метою забезпечення оперативного поновлення розподілу природного газу, просимо організувати присутність мешканців в оселях та забезпечити допуск працівникам товариства для безпечного пуску газу.

Пускові роботи відповідно до “Правил безпеки систем газопостачання”, можуть бути проведені тільки у світлий час доби. У зв’язку з цим, в разі відсутності усіх споживачів по стоякам, про час повного збору мешканців для виконання пуску газу можна повідомити на 104 до 18.00 або наступного дня з 08.00
Просимо вибачення за тимчасові незручності.