Опалювальний сезон без пожеж! АТ Херсонгаз спільно із рятувальниками Херсонщини провели рейд для жителів будинків старої забудови

Новини компанії

Опалювальний сезон без пожеж! АТ Херсонгаз спільно із рятувальниками Херсонщини провели рейд для жителів будинків старої забудови

З 2017 року будівля, що по вулиці Пилипа Орлика, 33 нагадує справжню примару. Саме тут 4 роки тому відбулась масштабна пожежа, яка не лише залишила людей без майна, а й стала причиною багатьох смертей.

Тож, аби застерегти херсонців напередодні опалювального сезону, фахівці ГУ ДСНС України в Херсонській області спільно з відповідними службами вирушили до будинків старої забудови з роз`яснювальною роботою.

Потрапляємо до будівлі по вулиці Театральна, 34. Мешканка Олена погоджується на спілкування та навіть показує свою піч, якою користується для обігріву. Тому рятувальники проводять базовий огляд. А ось її сусідка Вікторія каже, користується виключно електричними приборами.

Не оминули під час рейду і будинок за адресою: вулиця Пилипа Орлика, 48. Плями гарі на фасаді та купу обпалених речей. За словами провідного інспектора Максима Костогриза, пожежа сталась нещодавно вночі.

Вдома помічаємо господаря та спілкуватись з нами чоловік категорично відмовляється. Рятувальникам вдалось лише огледіти двір та виявити чимало правопорушень, серед яких захаращення території.

Відео можна переглянути за посиланням https://khersontv.com/opaliuvalnyj-sezon-bez-pozhezh-riatuvalnyky-khersonshchyny-provely-rejd-dlia-zhyteliv-budynkiv-staroi-zabudovy/