До уваги споживачів природного газу – затверджено тариф на розподіл газу на 2022 рік!

Головні події

Постановою НКРЕКП від 22.12.2021 № 2773 “Про встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для АТ «Херсонгаз» встановлено тариф на послуги розподілу природного газу – у розмірі 1,62 грн за 1 м3 на місяць (без урахування ПДВ).

З урахуванням ПДВ – 1,944 грн грн за 1 м3 на місяць

Ця постанова набирає чинності з 01 січня 2022 року.

Тариф на розподіл газу на пряму залежить від загального річного споживання природного газу усіма споживачами в області – чим більше споживання, його правильний облік та менші втрати (крадіжки) — тим менше буде тариф.

Отже, завдяки правильному обліку спожитого газу у 2021 році, рекордній кількості припинених крадіжок газу (втрат), а також суттєвій модернізації газових мереж та споруд на них, тариф на 2022 рік є трохи нижчим за попередній.

Акціонерне товариство Херсонгаз дякує усім сумлінним споживачам, які своєчасно і чесно надають показники лічильників та сплачують за послугу розподілу природного газу. Разом із тим попереджаємо споживачів про неприпустимість втручання в газову мережу, адже самовільні роботи та незаконні втручання безпосередньо впливатимуть на збільшення тарифу у наступному році.