Херсонгаз надає роз’яснення щодо передачі показників лічильника !

Новини компанії

У зв’язку із тим, що окупантами майже повністю вивезена технічна база та обладнання товариства, на сьогодні є певні ускладнення із отриманням та обробкою показників лічильників газу, проведенням консультацій для споживачів, проведенням перерахунків тощо. Наразі тривають заходи щодо відновлення роботи особистого кабінету та кол-центру для споживачів. Але це займатиме певний час.

Просимо споживачів природного газу тимчасово надавати, у період з 01 по 05 число, показники газових лічильників до своїх постачальників, або фіксувати їх будь-яким іншим зручним способом.Запевняємо, що за усіма особовими рахунками, в разі потреби, будуть проведені відповідні перерахунки помісячних фактичних обсягів поживання.

Місячна сума платежу за розподіл природного газу за грудень не змінилась, і залишилася такою, як була в січні-лютому 2022 року.

Остаточну заборгованість можна буде достаменно дізнатись після повноцінного відновлення роботи особистого кабінету, про що буде повідомлено.

Ми будемо вдячні за оплату послуги розподілу природного газу, реквізити не змінилися:Оператор ГРМ: АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХЕРСОНГАЗ»Код ЄДРПОУ: 03355353 IBAN: UA303223130000026032000008680 Акціонерне товариство “Державний експортно-імпортний банк України” (АТ “Укрексімбанк”)Для коректного зарахування коштів, будь ласка не забувайте обов’язково вказати в платіжному документі населений пункт та особовий рахунок, присвоєний в АТ Херсонгаз.