Херсонгаз, підсумки прифронтової роботи

Новини компанії

Правобережна Херсонщина щоденно потерпає від обстрілів, проте газівники не зупиняються та продовжують працювати для забезпечення населення безперебійним розподілом природного газу.

Після деокупації Херсонської області відновлено газопостачання по Херсонському району у 27 населених пунктах, по Великоолександрівській територіальній громаді – 5 населених пунктів, по Високопільській територіальній громаді – 1 населений пункт.

По Херсонському району здійснено 366 виїздів аварійної служби для ліквідації та локалізації аварійних випадків на газопроводах різного тиску.

Виконано 277 виїздів для проведення ремонтних робіт та відновлення газопостачання для побутових споживачів.

Відновлено газопостачання ( в тому числі після повторних пошкоджень після обстрілів окупантів) до майже 12 тисяч херсонців.

Завдяки великій та стабільній підтримці колег з підприємств Регіональної газової компанії, ПрАТ “Гадячгаз” та ПрАТ “Кременчукгаз”, у товариства є можливість підтримувати технічну базу підприємства та виконувати аварійні роботи.

У надскладних умовах через постійні обстріли та пошкодження газопроводів та споруд на них фахівці АТ Херсонгаз підтримують тиск у газових мережах обласного центру та інших населених пунктах, продовжуючи цілодобово надавати розподіл газу до мешканців Херсонщини.

Ми щиро сподіваємося на швидке визволення лівобережної Херсонщини і готуємося до відновлення там газових мереж.

Слава Україні! Слава ЗСУ! Херсонгаз тримає газовий фронт!