Щомісяця АТ Херсонгаз обробляє понад 100 аварійних заявок

Новини компанії

З моменту деокупації населених пунктів Херсонської області АТ Херсонгаз цілодобово працює над відновленням системи газопостачання області.

Через щоденні обстріли кількість пошкоджених та знищених газопроводів та споруд на них не зменшується. Від обстрілів значно постраждало і саме товариство – повністю знищено одну з будівель, пошкоджено інші виробничі об’єкти, де зберігалися матеріальні цінності та ремонтні матеріали.

Тільки з початку року загальна кількість аварійних викликів складає вже понад 217. Це виклики не тільки на ремонт, а й на відновлення пошкоджених газопроводів – робота, яка потребує значних людських та матеріальних ресурсів, і їх врай недостатньо сьогодні.

В бойових умовах складно працювати, отримувати ремонтні матеріали та паливо. Дякуючи колегам газівникам, до АТ Херсонгаз надійшов спецтранспорт та деякі ремонтні матеріали на заміну знищеного автотранспорту та вкраденого обладнання.

На жаль ми все ще працюємо в аварійному режимі, тому деякі послуги,якими користувалися споживачі, як то кол-центр, сервісне обслуговування та прийом громадян наразі недоступні.

Але  ми щиро вдячні споживачам, які  сплачують за послугу розподілу природного газу, підтримуючи нашу роботу та надаючи змогу оперативно відновлювати пошкодження для забезпечення безперебійного та безаварійного розподілу газу до Херсонщини.