Шановні споживачі природного газу, нагадуємо про передачу показників лічильника до АТ Херсонгаз

Новини компанії

АТ Херсонгаз нагадує споживачам природного газу про необхідність надання показників лічильника для коректного обрахування спожитих обсягів природного газу та подальшого вірного обрахування послуги постачання.

Показники прийматимуться з 01 по 05 травня  включно, наступними способами:

1. Через особистий кабінет з реєстрацією – сервіс, що  цілодобово надає інформацію щодо стану розрахунків за послуги з РОЗПОДІЛУ природного газу, за адресою:

http://gaz.ukrcom.kherson.ua:8080/abonent/

За відсутності реєстрації в особистому кабінеті, показники можна надати, натиснувши кнопку  – «Внесення показників без реєстрації». Цю  функцію можна  використати   для надання показників  лічильника газу за  родичів, близьких та знайомих, які  тимчасово не мають  доступу до  мережі Інтернет . Кількість надання  показників  – необмежена.

2.Через електронну пошту pokazy@gaz.kherson.ua у форматі: населений пункт/особовий рахунок за розподіл/ ПІБ (необов’язково)/ показання лічильника або його фото

3. Цілодобова автоматична передача через вайбер-бот, за посиланням viber://pa/info?uri=khersongaz

4. В разі неможливості надати показники лічильника вищепереліченими засобами, можливо направити ВИКЛЮЧНО у вигляді  повідомлення будь-яким із  запропонованих способів  на номери:

 – 050 396 75 10    або    050 49 49 224  через  sms, viber, telegram,whatsapp.

Телефони працюватимуть у робочі  дні  з 09.00  до  14.00 години.

Для створення  повідомлення треба зазначити  ТІЛЬКИ : населений пункт – особовий рахунок за розподіл – показники:

Не забувайте, будь ласка, обов’язково надавати показники щомісяця до АТ Херсонгаз з 01 по 05 число, навіть якщо вони не змінилися, для коректного обрахування обсягів споживання.

Дякуємо, усім сумлінним споживачам за оплату послуги розподілу газу для продовження  діяльності   товариства, зокрема   цілодобової роботи  аварійних та ремонтних бригад.