Шановні споживачі природного газу!

Новини компанії

На сьогодні край важко утримувати мережі через постійні обстріли та їх руйнування, що спричиняє пошкодження, перепади тиску, заповітрювання системи і як наслідок залучення додаткових резервів для відновлення стабільного розподілу газу.

 АТ Херсонгаз докладає надзвичайних зусиль, маючи мізерні ресурси, постійно відновлюючи мережі та забезпечуючи споживачів цілодобовою послугою. Саме товариство неодноразово постраждало від дій окупантів, наслідки яких досі ліквідовуються.

Ми розуміємо, що у такий складний час важко повністю сплачувати за отримані послуги, але накопичувати борги також не вихід. Закликаємо споживачів, які мають значні заборгованості (здебільшого не оплачують послугу з 2021 року і раніше), розпочати їх погашення будь-якими сумами.

Нагадуємо, що перерахунок за розподіл надається виключно в разі пошкодження системи газопостачання помешкання за наявності відповідних документів у його власника.

В усіх інших випадках оплата за послугу розподілу газу нараховується, адже це головний ресурс утримання усієї мережі газопостачання в області, а не окремо взятого домоволодіння. Для отримання цілодобового доступу до послуги будь-якого споживача, уся мережа має 24/7 бути у стані повної готовності до транспортування газу – саме це і є головним завданням АТ Херсонгаз.

Ми щиро вдячні усім споживачам, які цінують нашу роботу та своєчасно сплачують за послугу розподілу газу, адже це єдине джерело підтримки в робочому стані усієї газової мережі області.