До уваги мешканців с. Кізомис!

Новини компанії

Через постійні обстріли значно пошкоджено підземний розподільчий газопровід. Місце його розташування не дозволяє оперативно провести ремонтні роботи.

Для виконання відновлення необхідно залучення 2 одиниць великогабаритної техніки та 8 працівників на досить тривалий час. Пріоритетом підприємства завжди є безпека працівників, особливо у теперішній час, коли кожен день є ризиком для життя та здоров’я людей.

 На сьогодні безпекова ситуація категорично не дозволяє знаходження працівників на визначеній ділянці – яка знаходиться на лінії вогню та під прицілом ворожих військ, адже безпосередній ремонт підземного газопроводу триватиме 5-6 годин. А також приблизно 10 робочих годин триватиме подворовий обхід та пускові роботи і ремонтні роботи безпосередньо у споживачів. Оскільки для запуску газопостачання уся газова система населеного пункту в цілому має бути герметичною та під стабільним тиском – без порушень та заповітрювання, для безпеки користувачів та відповідно до правил безпеки систем газопостачання. Природній газ – це небезпечна речовина і потребує набагато більше уваги ніж інші комунальні послуги.

Товариство Херсонгаз повністю готове для проведення відновлювальних робіт, які будуть проведені одразу, як тільки це дозволить без пекова ситуація.

АТ Херсонгаз отримав усі заявки, і як тільки стане можливим потрапити на місце пошкодження, буде проведено ремонтні роботи.

Також повідомляємо, що за час відсутності газопостачання усім споживачам буде здійснено перерахунок за послугу з розподілу природного газу.