Борги населення за послугу розподілу газу на Херсонщині становлять понад 250 млн грн

Головні події

Акціонерне товариство Херсонгаз забезпечує усіх споживачів на деокупованій території Херсонщини стабільним розподілом газу, не дивлячись на надскладну безпекову ситуацію регіоні, через обстріли ворожої російської армії, фахівці товариства працюють у реальних бойових умовах.

Для оперативного проведення ремонтних та відновлювальних робіт АТ Херсонгаз не вистачає усього: обладнання, інструментів, палива, витратних матеріалів, через високу небезпеку роботи не вистачає і працівників.

Усі ремонтні роботи, утримання працівників та процеси обслуговування газової мережі на деокупованій Херсонщині проводяться виключно за рахунок коштів, які надходять від оплат споживачів за послугу розподілу природного газу.

Заборгованість населення Херсонської області за послугу розподілу природного газу на сьогодні вже перевищує 250 млн гривень, у порівнянні, на 01.08.23 – вона становила 237 млн. гривень.

Херсонгаз звертається до усіх споживачів із закликом сплатити борги за послугу розподілу природного газу для подальшого забезпечення сталого газопостачання та безпроблемного проходження майбутнього опалювального сезону.

Щиро дякуємо усім споживачам, які сплачують за послугу розподілу природного газу.