АТ Херсонгаз не припиняє відновлювальні роботи на газових мережах

Головні події

Не дивлячись на обстріли та складні погодні умови, на території де окупованої Херсонщини, товариством Херсонгаз цілодобово проводяться роботи по локалізації аварійних ситуації та відновлення газопостачання до домівок споживачів.

Так за листопад поточного року на території правобережної частини Херсонської області, що потерпає від постійних обстрілів, відремонтовано газорозподільні мережі у 52-х локаціях, при цьому усунуто 150 пошкоджень газових мереж.

Відремонтовано мережі споживачів за 57 адресами. Загалом відновлено можливість користуватись газопостачанням до 868 домоволодінь.

АТ Херсонгаз постійно працює над підтримкою стабільного та цілодобового розподілу газу для усіх споживачів, щоденно виконуючи ремонтні та відновлювальні роботи.

 Нагадуємо, що усі роботи на газорозподільних мережах області проводяться виключно за рахунок коштів, які сплачують споживачі за послугу розподілу природного газу.

Тому подальші проведення оперативних відновлювальних робіт залежатиме виключно від факту обсягів оплат споживачів за послугу.