До уваги мешканців північних районів обласного центру!

Новини компанії

Після ракетного удару з боку армії рф по газовому об’єкту в обласному центрі, без газопостачання залишилося понад 5 тисяч домоволодінь (4933  приватних та 181 багатоповерхових будинків). Пошкодження газової мережі були  надзвичайно серйозні.

Акціонерне товариство Херсонгаз одразу приступило до ремонтних робіт. Розуміючи кількість споживачів, які  тимчасово залишилися  без такої вагомої комунальної послуги, на відновлення пошкоджених мереж було задіяно усіх наявні сили товариства.

До ліквідації наслідків ворожої атаки було залучено 20 бригад (70 працівників) у тому числі з інших районів області, понад 10 одиниць спеціалізованої техніки.

 Роботи проводилися без перерви,усі фахівці працювали понаднормово, для максимально швидкого відновлення розподілу газу до понад 26 тис. об’єктів споживання і були завершені до початку нового року.

Ми усі мешкаємо в м. Херсоні і усі хочемо отримувати комунальні послуги цілодобово та на достатньому рівні, АТ Херсонгаз щодня докладає максимум зусиль для підтримки стабільної роботи газової мережі, але така катастрофічна ситуація з оплатами за послугу розподілу природного газу просто ставить під загрозу подальшу можливість надання послуги.

Просимо поставитися із повагою до роботи товариства, сплативши заборгованість за розподіл газу, адже усі ремонтні роботи на газорозподільних мережах, утримання аварійних та ремонтних бригад, виконуються виключно за кошти тарифу, яку споживачі сплачують за послугу розподілу природного газу. Загальна суму боргу цих споживачів складає на сьогодні понад 20 млн. грн.

Акціонерне товариство із розумінням ставиться до ситуації сьогодення і звертається до споживачів, які мають борги за розподіл природного газу із проханням розпочати їх погашення будь-якими сумами.