АТ Херсонгаз щомісяця відновлює понад 100 серйозних пошкоджень мереж

Новини компанії

Не дивлячись на щоденні обстріли та суттєві пошкодження мереж, на території деокупованої Херсонщини, товариством Херсонгаз цілодобово проводяться роботи по локалізації аварійних ситуацій та відновлення газопостачання до домівок споживачів. Нажаль, на деяких територіях через частоту обстрілів, не завжди вдається оперативно відремонтувати мережі та поновити розподіл.

Адже, як тільки працівники приступають до ремонтних робіт – відбуваються повторні масовані обстріли. Та попри таку складну ситуацію, товариство Херсонгаз постійно тримає під контролем стан справ по кожній ділянці та, при появі можливості, одразу відновлює пошкодження.

Так, за липень 2024 року на території правобережної частини Херсонської області було усунуто 140 пошкоджень газових мереж.Відремонтовано мережі за 25 локаціями, що дало можливість відновити користування газопостачанням 2195 домоволодінням.

Оскільки обстріли обласного центру не припиняються ні на годину, наголошуємо, що усі питання щодо розподілу природного газу, вирішуються виключно через віддалені способи спілкування.

Усі можливі варіанти для звернень споживачів знаходяться за посиланням https://gaz.kherson.ua/?p=6044

Для власної безпеки, вкотре закликаємо споживачів НЕ відвідувати товариство особисто, прийом громадян НЕ проводиться.Також нагадуємо, що усі роботи на газорозподільних мережах області проводяться виключно за рахунок коштів, які сплачують споживачі за послугу розподілу природного газу.

Саме від рівня та своєчасності оплат залежить можливість виконання ремонтних та аварійних робіт.

Акціонерне товариство Херсонгаз щиро дякує відповідальним споживачам, які системно сплачують за послугу розподілу природного газу.