Шановні споживачі природного газу!

Головні події


Акціонерне товариство “Херсонгаз” висловлює щиру подяку всім споживачам, які, незважаючи на надзвичайно складні умови, забезпечують своєчасну оплату послуг з розподілу природного газу.

Наші працівники, навіть у винятково небезпечних умовах, продовжують виконувати свою важливу роботу – відновлюють пошкоджені мережі та забезпечують безперебійне постачання газу споживачам. Завдяки вашим своєчасним платежам ми маємо можливість здійснювати необхідні ремонти газового обладнання.

Ми повністю усвідомлюємо ті небезпеки та труднощі, з якими стикаються споживачі природного газу, адже всі працівники товариства також проживають у місті Херсоні та інших населених пунктах правобережжя. Ми впевнені, що накопичення заборгованості за послуги розподілу природного газу у більшості випадків не є навмисним. Тому АТ “Херсонгаз” готове до комунікації та укладання договорів на реструктуризацію заборгованості.

Для забезпечення точності нарахувань, просимо своєчасно передавати фактичні показники лічильника газу, навіть якщо вони не змінилися.

Заради безпеки споживачів, АТ “Херсонгаз” тимчасово не проводить особистих прийомів. Проте всі питання можна вирішити дистанційно. Вся необхідна інформація щодо розподілу природного газу доступна в особистому кабінеті споживача на сайті АТ “Херсонгаз” за посиланням: http://gaz.ukrcom.kherson.ua:8080/abonent/.

Для отримання додаткових консультацій споживачі можуть звернутися через:

– заяву в довільній формі від власника помешкання на ім’я АТ “Херсонгаз” на електронну пошту: Secretary.gaz.kherson@gmail.com;
– форму звернення в особистому кабінеті АТ “Херсонгаз” (кнопка “ФОРМА ДЛЯ ЗВ`ЯЗКУ” внизу сторінки);
– зареєстровані користувачі особистого кабінету можуть скористатися функціями у вкладці “ПОСЛУГИ” для перерахунку показників, отримання примірника договору на розподіл, переоформлення особового рахунку на нового власника;
– гостьову книгу на офіційному сайті: https://gaz.kherson.ua/?page_id=946;
– мережу Facebook: https://www.facebook.com/Khersongas;
– кол-центр за телефонами (0552) 31-65-55 або 050-494-30-37. Телефони доступні для консультацій щомісяця з 07 числа в робочі дні з 09:00 до 14:00.

Саме від своєчасної та повної оплати послуг розподілу природного газу залежить функціонування критично важливої інфраструктури, а також можливість проведення відновлювальних робіт на газових мережах після щоденних пошкоджень.

Кожен із нас виконує свою частину обов’язку перед країною, і своєчасна оплата за послуги розподілу, яка дозволяє оперативно усувати пошкодження, є однією з найкращих відповідей на виклики та яскравим доказом нашої стійкості та незламності.

З повагою,
Акціонерне товариство “Херсонгаз” – оператор газорозподільної системи Херсонської області.