Шановні споживачі природного газу – мешканці Центрального району міста Херсону!

Головні події

Вночі черговою атакою армії рф, було значно пошкоджено газову мережу в обласному центрі. З самого ранку фахівцями АТ Херсонгаз розпочато ремонтні роботи пошкодженої ділянки.

Через складності пошкоджень, ремонтні роботи потребують часу. Звертаємося до споживачів, у яких наразі відсутнє газопостачання, з проханням, будь ласка,  не створювати паніку – усі роботи вже проводяться, зайва увага до цього тільки призведе до затягування результату.

На місці події працюють усі служби та відповідні фахівці. Паралельно, з ремонтними роботами, АТ Херсонгаз  вже проводить підготовчі передпускові заходи для безпечного та поступового заповнення як зовнішньої так і внутрішньої систем газопостачання після ремонту.

Нагадуємо!!! Газ це не тільки благо, але і небезпека, його  відновлення потребує послідовності дій. Нехтування безпековими заходами може призвести до непередбачуваних наслідків.

 АТ Херсонгаз  докладає всіх зусиль для якнайшвидшого відновлення цілісності мережі та газопостачання мешканцям Центрального району.

Дякуємо за ваше розуміння.