Встановлено причини нещасного випадку у м.Херсон, повязаного із використанням газу у побуті

Новини компанії

Завершено технічне розслідування причин виникнення аварії, пов’язаної з використанням газу в побуті, яка сталася 09.12.2020 в одному з житлових будинків за адресою: вул. 1-Архипа Тесленка, м. Херсон.

Комісією, призначеною Головним управлінням Держпраці у Херсонській області, у складі представників: ГУ Держпраці у Херсонській області, Миколаївської філії ДП “Чорноморський ЕТЦ”, Дніпровської районної у місті Херсоні ради, АТ “Херсонгаз”, встановлено: “Організаційними та технічними причинами аварії є самовільний і несанкціонований пуск газу на технічно несправний газовий прилад (газову колонку) і експлуатація цього приладу мешканцями будинку.”

Тобто споживачами було здійснено зрив пломби на водонагрівачі, який і було опломбовано з причини його несправності, а також і через порушення правил безпеки систем газопостачання (розміщення газової колонки у ванній кімнаті).

Шановні споживачі, АТ Херсонгаз вкотре нагадує про неприпустимість самовільного втручання у газову систему та пошкодження/зриву охоронних пломб товариства.