АТ Херсонгаз повідомляє про можливі факти шахрайства

Новини компанії

До АТ Херсонгаз звернулася людина похилого віку, із заявою про те, що громадянин Сайко В. М. здійснив маніпуляції з її лічильником, змотавши табло лічильника у зворотньому напрямку, через що лічильник через невеликий час взагалі припинив працювати. За змотування лічильника громадянка сплатила йому певну суму готівкою.

Під час планової перевірки лічильників газу було виявлено ще кілька фактів підробки тавра держповірника на лічильниках газу. Усі власники зазначили, що замовляли послуги зі змотування циферблату за готівку у громадянина Сайко В.М, адже він представлявся працівником АТ Херсонгаз.

На сьогодні виявлені лічильники із підробленими тавром пройшли експертизу, яка підтвердила підробку та на їх власників чекає чималі нарахування за втручання в роботу лічильника газу.

АТ Херсонгаз офіційно повідомляє, що громадянин Сайко В.М. – не є працівником АТ Херсонгаз, і не має права здійснювати будь-які роботи у системі газопостачання.

Якщо хтось користувався такими незаконними послугами, просимо добровільно про це повідомити службу безпеки АТ Херсонгаз – 050 49 49 223.

Факт добровільного зізнання буде враховано під час прийняття рішення комісії з питань розгляду актів про порушення.

Таким чином споживати газ чесно набагато дешеве, ніж сумнівно його економити.