Економне використання газу – запорука енергетичної безпеки усієї країни

Новини компанії

Економне використання газу – запорука енергетичної безпеки усієї країни

На виконання рішення РНБО України від 22.10.2021 “Про стан справ у енергетичній сфері”, Акціонерне товариство Херсонгаз інформує споживачів природного газу про необхідність вжиття заходів, спрямованих на підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів.

Сьогодні одним з актуальних питань економічної, а отже і національної безпеки України є питання підвищення енергетичної безпеки країни, у тому числі шляхом раціонального споживання енергоресурсів.

Раціональне використання природного газу: споживання його виключно через прилади обліку, установка енергетично економних газових приладів, утеплення помешкань, своєчасне та регулярне надання показників лічильника, своєчасний технічний огляд газової системи та приладів, що запобігатиме витокам газу, неприпустимість втручання у газову мережу або газові приладі – стане запорукою безаварійного та безперебійного постачання блакитного палива кожному споживачу.

Економно використовуючи природний газ для побутових потреб, кожний споживач, перш за все, матиме змогу зменшити фінансове навантаження на свою родину, при сплаті комунальних послуг.