Як споживачу працювати з АТ Херсонгаз – дистанційно

Новини компанії

На жаль, через постійні обстріли, сьогодні АТ Херсонгаз немає можливості відновити повний спектр сервісів, до яких звикли споживачі.

До завершення усіх стабілізаційних заходів в обласному центрі та області, тимчасово недоступні послуги: кол-центр, сервісне обслуговування та прийом громадян.

Але товариство не припиняє спілкування зі споживачами. Звертаємо  вашу увагу !

  •  В разі потреби надання показників лічильника (системи працюють щомісяця цілодобово, але тільки у період з 01 по 05 число включно) можна  використовувати наступні  варіанти:

1. Через особистий кабінет з реєстрацією – сервіс, що надає інформацію щодо стану розрахунків за послуги з РОЗПОДІЛУ природного газу, за адресою :

http://gaz.ukrcom.kherson.ua:8080/abonent/

За відсутності реєстрації в особистому кабінеті показники можна надати, натиснувши кнопку «Внесення показників без реєстрації».

2.Через електронну пошту pokazy@gaz.kherson.ua у форматі: населений пункт/особовий рахунок/ показання лічильника або його фото

3. Автоматична передача через вайбер-бот:          viber://pa/info?uri=khersongaz

Передати показники також можливо за будь-якого іншого споживача на його прохання ( за родича, людину похилого віку , знайомого та ін), які з різних причин не мають доступу до мережі інтернет або відповідних гаджетів.

 В разі неможливості надати показники лічильника вище переліченими засобами, можливо направити ТІЛЬКИ повідомлення на номери аварійної служби:

  •  050 21 09 253 (sms,viber)
  • 050 49 49 224 (sms, viber, telegram,whatsapp).

Просимо, використовувати вказані телефони ВИКЛЮЧНО через надання смс-повідомлень, або повідомлення через соціальні мережі

ТІЛЬКИ у форматі: населений пункт – особовий рахунок за розподіл – показники:

  •  В разі потреби отримання консультації  можна звертатися через :

форму звернення в особистому кабінеті – кнопка внизу сторінки «ФОРМА ДЛЯ ЗВ`ЯЗКУ»

гостьову книгу на офіційному сайті – https://gaz.kherson.ua/?page_id=946

мережу Фейсбук – https://www.facebook.com/Khersongas

Дякуємо!