Акціонерне товариство Херсонгаз отримало нову техніку від іноземних колег та благодійників

Головні події

Днями товариство Херсонгаз отримало спецавтомобілі та устаткування до них для проведення ремонтних робіт на газових мережах Херсонщини.

Раніше товариство, яке дуже постраждало від крадіжок окупантів та обстрілів, втративши усю авто спецтехніку та обладнання, вже отримало від колег-газівників кілька одиниць спецтранспорту – аварійні машини. Проте обсяг необхідних робіт для відновлення газопостачання на звільнених територіях вимагає більше зусиль та обладнання.

Вирішити питання обладнання АТ Херсонгаз допомогли латвійське підприємство АТ «GASO» та Міжреспубліканська асоціація ділового та науково-технічного співробітництва газових господарств, надавши у безповоротнє користування 4 одиниці транспорту, 6 генераторів, 4 зварювальні апарати, 5 шукачів витоків газу, 2 гідростанції, компресор та інше обладнання.

Таке вкрай необхідне устаткування для проведення ремонтних робіт на різних типах газопроводів буде працювати на звільненій Херсонщині, відновлюючи газопостачання та підтримуючи цілодобовий безперебійний розподіл газу.

Колектив акціонерного товариства Херсонгаз висловлює щиру подяку Голові правління АТ «GASO» Петерсоне-Годмане Ілзе та Голові Міжреспубліканської асоціації ділового та науково-технічного співробітництва газових господарств Горбей Ользі за отриману гуманітарну допомогу, що є неоціненним вкладом у відновлення газових мереж та відбудову звільненої Херсонщини.

Завдяки такій злагодженій роботи та підтримці колег, сьогодні, не дивлячись на постійні обстріли, вдається утримувати стабільну ситуацію з газопостачанням на звільнених територіях області.

Разом тримаймо енергетичний стрій.