Пошкодження газової системи у Високопільській територіальній громаді – критичні

Новини компанії

 

АТ Херсонгаз організовує ремонтні роботи у Високопільської територіальної громади, де пошкодження газової системи – критичні.

У 16 населених пунктах громади скрізь зруйновано газопроводи, рівень пошкоджень газових мереж у деяких населених пунктах складає майже 100%.

Завдяки цілодобовій праці фахівців АТ Херсонгаз, на сьогодні вдалося частково відновити розподіл газу у 3 населених пунктах. Газопостачання вже отримують майже 1000 домівок і роботи тривають.

Шановні споживачі, пошкодження газової мережі у Високопільській територіальній громаді – критичні, відновлення займатиме не тільки багато часу та людських ресурсів,а й величезні кошти.

 Оскільки дуже тривалий час послуга з розподілу газу до Високопільської територіальної громади не надавалася, то і нарахувань не здійснювалося, але накопичено значні борги за минулі періоди. Виконувати усі відновлювальні роботи АТ Херсонгаз може виключно за кошти, отримані з оплати тарифу на розподіл природного газу, яка складає не більше 10%.

Сьогодні оплата за послугу розподілу природного газу – є запорукою цілодобового отримання послуги та своєчасного проведення ремонтних робіт. За рахунок цих коштів забезпечується робота усіх газових мереж.

Будь ласка сплатіть заборгованість за послугу розподілу природного газу.