Шановні споживачі природного газу!

Новини компанії

Компанія “Херсонгаз” висловлює вам свою повагу.

 Наша команда щодня працює у небезпечних умовах, для забезпечення стабільного та безперебійного розподілу природного газу на деокупованій території Херсонщини. Ми продовжуємо працювати над забезпеченням наших послуг в умовах, що вимагають надзвичайних зусиль, незважаючи на постійні аварійні ситуації, які, на жаль, у 99% випадків спричинені обстрілами.

Кожна заявка на ремонтні роботи від наших споживачів надважлива для нас, і ми опрацьовуємо їх по мірі надходження. Зрозуміло, що є ділянки, де безпекова ситуація не дозволяє нам відновити газопостачання наразі, але ми активно працюємо над вирішенням цього питання.

Важливо підкреслити, що виконання відновлювальних робіт залежить виключно від фінансування, яке здійснюється за рахунок платежів від наших споживачів за послуги з розподілу природного газу. Сьогодні рівень оплати не перевищує 40%.

АТ “Херсонгаз” не отримує жодного фінансування з державного/місцевого бюджетів для обслуговування та ремонту газорозподільної системи. І ми щиро вдячні всім свідомим споживачам, які розуміють складність нашої роботи в сьогоденні та своєчасно і повністю сплачують за послуги з розподілу газу. Це надає нам можливість відновлювати пошкоджені газові мережі.

Надзвичайно шкода, коли деякі споживачі, не розуміючи всієї ситуації, а ще й маючи значну заборгованість (зазвичай утворену ще до 24.02.2022 року), вимагають негайного проведення ремонтних робіт і скаржаться на це до всіх державних органів та інстанцій.

“Херсонгаз” має пріоритет у швидкому відновленні пошкоджених газопроводів та відновленні постачання природного газу усім споживачам. Проте для цього потрібні відповідні матеріали і ресурси, які фінансуються виключно за рахунок оплати за розподіл. Ми закликаємо споживачів розуміти складність ситуації та почати погашати свої заборгованості.

Дякуємо вам за ваше розуміння та впевнені, що разом з вашою підтримкою ми зможемо подолати ці труднощі та забезпечити надійне та безперебійне газопостачання.